Studenten pand verkopen

Wij kopen uw studenten pand

Zoons Vastgoed is geïnteresseerd in alle soorten studenten panden. Vraag direct een vrijblijvend bod aan en we nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.

Door de grote onzekerheid in de vastgoedwereld kan verkoop van uw studenten pand op dit moment een goede overweging zijn. Misschien bent u klaar met de verhuur en wilt u de overwaarde incasseren als aanvulling op uw pensioen. Of u ziet op tegen de hoge kosten voor onderhoud of verplichte verduurzaming, heeft u huurders die niet betalen of is het rendement niet meer rendabel. Wat uw beweegredenen ook zijn bij Zoons Vastgoed kopen we studenten panden in elke staat.

Een studenten pand verkopen aan Zoons Vastgoed

Een studenten pand verkopen gaat bij ons binnen 4 simpele stappen. Nadat u uw studenten pand heeft aangemeld, ontvangt u binnen een werkdag het hoogst mogelijke bod zonder makelaarskosten, financieel voorbehoud of andere kosten. Als u hiermee akkoord gaat plannen we een bezichtiging in. Tot slot de aller laatste stap, het ondertekenen van de koop overeenkomst. Als dit eenmaal gedaan is verzorgd de notaris het transport van het pand en maakt de gelden naar u over.

De voordelen van uw pand verkopen aan Zoons Vastgoed

Als u besluit dat u uw studenten pand wilt verkopen, dan heeft samenwerken met Zoons Vastgoed een aantal belangrijke voordelen. U krijgt van ons altijd het hoogst mogelijke bod zonder voorbehoud van financiering. Dit bod staat vast, u ontvangt het bedrag gegarandeerd als u binnen de met u afgesproken termijn akkoord gaat met de verkoop. Zoons Vastgoed koopt inclusief een “As is Where is” clausule, dit betekend voor u dat het risico na aankoop volledig bij ons ligt en wij u vrijwaren van alle aansprakelijkheden.

Tot slot zorgen wij ervoor dat de overdracht via de notaris wordt geregeld en nemen daarbij alle kosten voor onze rekening.

Lees ook nog deze artikelen:

Huis verkopen onder WOZ waarde
Verhuurde woning verkopen
Huis in slechte staat verkopen
Huis verkopen zonder makelaar
Geërfd huis verkopen
Beleggingspand verkopen

Rick Schoonderwoerd

Rick Schoonderwoerd

Vastgoed adviseur

Mijn naam is Rick Schoonderwoerd en betrokken bij de aan- en verkoop van zowel leegstaand of verhuurd vastgoed. Mijn expertise is vastgoed met achterstallig onderhoud.

Ik ben erkend lid van VBO makelaars.

 

Koopakte huis
VBO-makelaar-lidmaatschap
Flexibele verkoopvoorwaarden.
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico.
Geen onzekerheid en verkoop risico's. Direct verkocht.
Geen bezichtigingen of foto's op het internet.
Voor verkoop van alle soorten vastgoed. Naast woningen ook bedrijfspanden, beleggingspanden en ander soort vastgoed.

Vraag direct een vrijblijvend bod aan!


    ✓ U zit nergens aan vast
    ✓ Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
    ✓ U ontvangt geen nieuwsbrief