Over Zoons Vastgoed, uw partner in vastgoed!

Flexibele verkoopvoorwaarden.
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico.
Geen onzekerheid en verkoop risico's. Direct verkocht.
Geen bezichtigingen of foto's op het internet.
Voor verkoop van alle soorten vastgoed. Naast woningen ook bedrijfspanden, beleggingspanden en ander soort vastgoed.

Over Zoons Vastgoed, uw partner in vastgoed!

Geen verkoopkosten
Alle soorten huizen
Goed beoordeeld

Aangenaam!

Zoons Vastgoed is een solide vastgoedonderneming gespecialiseerd in het aankopen van leegstaand en verhuurd onroerend goed. Van klein residentieel vastgoed tot grotere (zakelijke) portefeuilles door heel Nederland.  Ons uitgangspunt is een persoonlijke, maar directe aanpak waarbij er geen ruimte is voor onduidelijkheid. Met ons team van ervaren makelaars en investeerders kopen, transformeren en ontwikkelen wij verschillende soorten onroerend goed. Tijdens de start van ons kantoor was de ambitie van onze oprichters K.J. van der meer en R. Schoonderwoerd om de standaard bij aankoop, verkoop, ontwikkeling en transformatie zeer hoog te leggen. Die ambitie verspreiden wij dagelijks met het hele team vanuit de DNA van onze organisatie.

De nieuwe standaard in aankoop en transformatie van onroerend goed

Wat begon met het opknappen van een sterk verouderd pand en waarde toevoegen aan appartementen veranderde langzaam in het transformeren, renoveren, her-ontwikkelen en verduurzamen van alle soorten verhuurd en leegstaand vastgoed. Ernstig verslechterde woonhuizen, complete complexen, panden waar een hennepkwekerij in heeft gezeten of gewoon klushuizen zijn door ons met veel creativiteit getransformeerd, gerenoveerd of compleet her-ontwikkeld tot splinternieuwe, sleutelklare huizen en appartementen die weer generaties lang kunnen voorzien in de woonbehoefte binnen Nederland.

Direct het beste bod op uw huis!


  ✓ U zit nergens aan vast
  ✓ Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
  ✓ U ontvangt geen nieuwsbrief

  Flexibele verkoopvoorwaarden
  Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico.
  Geen onzekerheid en verkoop risico's. Direct verkocht!
  Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum!
  Voor verkoop van alle soorten vastgoed. Naast woningen ook bedrijfspanden, beleggingspanden en ander soort vastgoed!

  Ervaring waar wij trots op zijn.

  De jongens van Zoons Vastgoed hebben ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons pand. Ze communiceerden duidelijk en de verkoop was snel afgerond.

  Martijn van Wijk (11-5-2020)

  Toen ik een nieuwe baan kreeg aangeboden in Limburg moest ik verhuizen en moest mijn woning snel verkocht worden. Ik belde met Zoons Vastgoed en kreeg de volgende dag al een bod. Binnen twee weken was alles geregeld.

  Arno Huisman (2-7-2022)

  Wij hadden ons droomhuis gevonden maar moesten nog ons huidige huis heel snel verkopen. Uiteindelijk vonden wij de jongens van Zoons Vastgoed die ons huis snel en voor een goede prijs hebben gekocht.

  Alisha van de Velde (24-3-2021)