Huis verkopen zonder makelaar 

ZO GEREGELD!

Wij doen binnen 24 uur een bod!

Huis verkopen aan Zoons Vastgoed: 

direct en zonder makelaar.

Je eigen huis verkopen zonder tussenkomst van een makelaar? Dat kan bij Zoons Vastgoed. Een groot voordeel, want zo kan je flink besparen op de kosten voor een makelaar. Zoons Vastgoed koopt de woning direct van jou, zodat je direct het geld op je rekening hebt. Dat scheelt duizenden euro’s voor een makelaar, bezichtigingen en allerlei administratieve handelingen. Je hebt het geld direct in huis en hoeft zelf helemaal niks te regelen. Ideaal!

Voordelen huis verkopen aan Zoons Vastgoed   

Niemand kent je huis zo goed als jij. En stiekem ben je misschien nog wel een beetje verliefd op het huis, maar je wilt tegelijk ook een volgende stap zetten. Wat is er dan prettiger dan je huis direct te verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar en talloze bezichtigingen? Een huisbezichtiging voorbereiden hoeft niet eens, want Zoons Vastgoed komt direct bij je langs om de mogelijkheden voor verkoop met je te bespreken. We garanderen daarbij een eerlijke prijs voor je woning, zodat zich de financiële ruimte creëert om verder te kijken.

Aanvullend op bovenstaande is het verkopen van je huis aan Zoons Vastgoed, altijd zonder makelaar, een stuk voordeliger. De makelaarskosten vallen weg, waardoor je onder de streep meer geld en financiële slagkracht overhoudt. Net als bij een makelaar, is het wel verstandig om je goed voor te bereiden; we vertellen je graag waar je rekening mee moet houden. Zo weet je in elke fase precies wat je kunt verwachten.

Je huis verkopen? We helpen je graag!

Wil je jouw huis verkopen zonder makelaar, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Zoons Vastgoed koopt je woning voor een eerlijke prijs. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een aantrekkelijk bod op je woning. Daarnaast helpen we je binnen elke fase van het verkoopproces. Meer weten over de voordelen van onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

7 zekerheden van zoonsvastgoed

DE ZEVEN ZEKERHEDEN

VAN ZOONS VASTGOED! 

1.   WE WERKEN ONGEKEND SNEL

Binnen 24 uur een goed bod, overdracht kan al binnen 1 week.

2.   WE MAKEN HET JE MAKKELIJK

Direct verkopen, zonder bezichtigingen of open huizen.

3.   WE HELPEN JE KOSTEN BESPAREN

Betrouwbare afwikkeling, zonder dure makelaarskosten of advertentiekosten.

4.   WE ZIJN HEEL FLEXIBEL 

We kopen alle huizen en slechte staat van onderhoud is geen probleem!

5.   WE ZIJN THUIS IN DE REGIO

We kennen de woningmarkt in en om Den Haag als geen ander.

6.   WE DENKEN ECHT MET JE MEE

Verkoop zoals jij dat wilt, verhuis wanneer jij wilt én voorkom zelfs dubbele lasten.

7.   WE BIEDEN 100% FINANCIËLE ZEKERHEID 

Verkoop zonder voorbehoud en ontvang het geld direct netto op je rekening.

huis-verkopen-bij-de-notaris

Vrijblijvend contact

Je huis verkopen? We helpen je graag!

Wil je jouw huis verkopen zonder makelaar, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Hoe je jouw huis ook wilt verkopen, we helpen je graag bij elke fase van het verkoopproces. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.