Je huis snel én slim verkopen

In slechts 4 simpele stappen!

Werkwijze van Zoons Vastgoed


Het verkopen van je eigen huis is niet iets wat je dagelijks doet. Er komt veel bij kijken. Ook verandert er nog wel eens wat. In de markt, en wetgeving. Maar ook in je woonwensen en je mogelijkheden. Allemaal zaken om rekening mee te houden. Dat snappen we bij Zoons Vastgoed helemaal. Voor ons is het kopen en verkopen van huizen en vastgoed wel ons dagelijks werk. En met onze ervaring en expertise kunnen we je stap voor stap begeleiden. Vanaf de eerste kennismaking tot aan de overdracht je huis bij de notaris. En om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken voor je, werken wij met een 6 stappenplan. Hieronder lees je er alles over.

woning-aanmelden

1. Meld je woning of vastgoed aan

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of wil je weten wat wij je woning waard vinden? Vul het verkoopformulier in en klik op verzend, dan zullen wij aan de hand van een uitgebreid marktonderzoek een waarde aan je woning geven en dit aan je terugkoppelen.

  • Deze globale indicatie ontvang je binnen 24 uur en is geheel vrijblijvend. 
afspraak

2. Wij komen graag bij je langs.

Kun je je vinden in onze waardebepaling? Dan maken we graag een afspraak om je woning te bezichtigen. Dan kunnen we gelijk kennismaken en bespreken wat je bij verkoop van je huis aan Zoons Vastgoed zoal van ons kunt verwachten. In dit gesprek kun je het persoonlijke contact ervaren en ons meer informeren over de woning.

  • Deze stap stelt ons in staat een sluitende waardebepaling te doen.
bod

3. Ontvang een bod. Zonder voorbehoud, met zekerheid.

Na deze kennismaking hebben wij meer inzicht in je situatie gekregen. Ook weten we meer van de woning af. Als we een goed gevoel aan de ontmoeting overhouden, doen wij je een definitief en gegarandeerd bod. Dit zal een voorstel zijn zonder voorbehouden voor bijvoorbeeld een financieringsaanvraag of het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring. Dat betekent dat je met zekerheid een bod krijgt.

  • We doen een bod waar je zeker op kunt rekenen.
overeenkomst

4. Bod akkoord? Tijd voor de koopovereenkomst.

Ga je akkoord met ons bod? Mooi! Dan kunnen we de details bespreken en afspraken maken voor de opleveringsdatum. Wij laten ook meteen een koopovereenkomst zonder ontbindende voorwaarden opstellen. Hierin zijn dan alle afspraken vastgelegd. Heb je naar aanleiding van deze officiële koopakte nog vragen, dan lichten we die graag toe. Dat kan bij ons op kantoor of bij jouw thuis. Zo zorgen we ervoor dat alles rondom de verkoop van je huis duidelijk is. 

  • Akkoord met ons bod? Dan stellen we de koopovereenkomst op.