Opstalverzekering

Wat is een opstalverzekering?

Een opstalverzekering is een polis die de fysieke objecten van een pand beschermen, inclusief de muren, het dak, de vloeren en andere voorzieningen. De verzekering dekt de kosten wanneer er een reparatie of herbouw aan het pand is of wanneer het beschadigd wordt door onvoorziene omstandigheden zoals natuurrampen, brand, diefstal of vandalisme. De opstalverzekering dekt ook de badkamers, keukenblokken, garages en ga zo maar door.

Soorten opstalverzekering

Er zijn twee soorten opstalverzekeringen: De standaard opstalverzekering en de verhuurdersverzekering.

  • Standaard opstalverzekering

De standaard opstalverzekering is voor huiseigenaren en dekt alle fysieke objecten en structuren in het huis. Het dak, de muren, de vloeren, garage en andere voorzieningen bij schade of reparatie. Hoewel u wel rekening moet houden dat de schade iets is wat uit de controle van de huiseigenaar is. Natuurrampen, diefstal, vandalisme of brand.

  • Verhuurdersverzekering

Een verhuurdersverzekering, de naam zegt het al, is voor verhuurders die hun eigendommen verhuren. De verhuurdersverzekering dekt net zoals de opstalverzekering de fysieke objecten en structuren, maar ook dekt de kosten wanneer er vernieling plaatsvindt in het pand door huurders.

Waarom heeft u een opstalverzekering nodig?

Een opstalverzekering is niet wettig verplicht, maar is zeer aanbevolen als u eigendommen heeft. U bent volledig verantwoordelijk voor de kosten bij schade of reparatie van uw huis of pand. Dit kan een aanzienlijke financiële last zijn en u financieel ruineren. Daarbij is een opstalverzekering geen dure verzekering en dus zeker aan te raden.

Waarom u huis verkopen aan Zoons Vastgoed?


Als u heeft besloten om u huis te verkopen aan een huis opkoper bent u bij Zoons Vastgoed goed terecht. Wij kopen vastgoed op door heel Nederland en dus ook in uw regio. Bij ons heeft u geen makelaarskosten en wij zorgen ervoor dat de verkoop moeiteloos en zorgeloos verloopt. Wij geven u een geheel vrijblijvend bod onder voorbehoud van een bezichtiging binnen enkele dagen. Als u dit bod accepteert kunnen wij de verkoop rond maken.

Meer over onze diensten

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of heeft u nog meer informatie nodig kunt u ons bellen op
085 00 44 210. Verder kunt u ook ons contact formulier invullen of een e-mail sturen naar info@zoonsvastgoed.nl

Rick Schoonderwoerd

Rick Schoonderwoerd

Vastgoed adviseur

Mijn naam is Rick Schoonderwoerd en betrokken bij de aan- en verkoop van zowel leegstaand of verhuurd vastgoed. Mijn expertise is vastgoed met achterstallig onderhoud.

Ik ben erkend lid van VBO makelaars.

 

Koopakte huis
VBO-makelaar-lidmaatschap
Flexibele verkoopvoorwaarden.
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico.
Geen onzekerheid en verkoop risico's. Direct verkocht.
Geen bezichtigingen of foto's op het internet.
Voor verkoop van alle soorten vastgoed. Naast woningen ook bedrijfspanden, beleggingspanden en ander soort vastgoed.

Vraag direct een vrijblijvend bod aan!


    ✓ U zit nergens aan vast
    ✓ Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
    ✓ U ontvangt geen nieuwsbrief