Zoekt u een huis opkoper?

Uw huis verkopen aan een huis opkoper

Vraagt u zich af of het een mogelijkheid is om uw huis te verkopen bij een vastgoed opkoper? Dan bent u hier goed terecht. Wij zullen u uitleggen wat de mogelijkheden zijn voor de verkoop van uw huis aan een vastgoed opkoper.

Hoe verkoopt u een huis aan een huis opkoper?

Een huis verkopen aan een vastgoed opkoper is eigenlijk heel simpel. Vaak hoeft u alleen uw woning aan te bieden op de site en binnen enkele dagen komen ze terug met een bod. De huis opkoper brengt meestal een bod uit op voorbehoud van een bezichtiging. Vervolgens als u dit een goed bod vindt begint het verkoop traject. Meestal zorgt de vastgoed opkoper ervoor dat u zo weinig mogelijk hoeft te doen zodat de verkoop moeiteloos verloopt.

Wat zijn de voordelen van een huis verkopen aan een huis opkoper? 

Een huis verkopen aan een huis opkoper heeft enkele grote voordelen. U hoeft vaak geen makelaarskosten te betalen, dit komt doordat u een directe verkoop doet aan het bedrijf en van geen makelaar gebruik maakt. Dit betekent dat als u uw huis zou verkopen voor €200,000 dat u niet een courtage van €3,000 aan de hand van 1.5% courtage. Verder hoeft de verkoop niet lang te duren want u heeft gelijk een koper. U kunt ook vaak onderhandelen over hoe lang u nog in uw huis mag blijven.

Waarom u huis verkopen aan Zoons Vastgoed?

Als u heeft besloten om u huis te verkopen aan een huis opkoper bent u bij Zoons Vastgoed goed terecht. Wij kopen vastgoed op door heel Nederland en dus ook in uw regio. Bij ons heeft u geen makelaarskosten en wij zorgen ervoor dat de verkoop moeiteloos en zorgeloos verloopt. Wij geven u een geheel vrijblijvend bod onder voorbehoud van een bezichtiging binnen enkele dagen. Als u dit bod accepteert kunnen wij de verkoop rond maken.

Meer over onze diensten

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of heeft u nog meer informatie nodig kunt u ons bellen op
085 00 44 210. Verder kunt u ook ons contact formulier invullen of een e-mail sturen naar info@zoonsvastgoed.nl

Rick Schoonderwoerd

Rick Schoonderwoerd

Vastgoed adviseur

Mijn naam is Rick Schoonderwoerd en betrokken bij de aan- en verkoop van zowel leegstaand of verhuurd vastgoed. Mijn expertise is vastgoed met achterstallig onderhoud.

Ik ben erkend lid van VBO makelaars.

 

Koopakte huis
VBO-makelaar-lidmaatschap
Flexibele verkoopvoorwaarden.
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico.
Geen onzekerheid en verkoop risico's. Direct verkocht.
Geen bezichtigingen of foto's op het internet.
Voor verkoop van alle soorten vastgoed. Naast woningen ook bedrijfspanden, beleggingspanden en ander soort vastgoed.

Vraag direct een vrijblijvend bod aan!


    ✓ U zit nergens aan vast
    ✓ Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
    ✓ U ontvangt geen nieuwsbrief