Huis verkopen Gouda

Wilt u snel uw huis in Gouda verkopen, maar wel tegen een goede prijs? Vraag bij ons geheel vrijblijvend een bod aan zonder voorbehoud van financiering.

Ontdek binnen 24 uur wat uw huis in Gouda waard is.

N
U zit nergens aan vast
N
Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
N
Vul het formulier in binnen 1 minuut
Geen makelaarskosten
Geen notariskosten
Geen ontbindende voorwaarden

Waarom uw huis in Gouda verkopen

U wilt kleiner wonen, of juist meer ruimte hebben voor uw groeiende gezin. Misschien heeft u een nieuwe baan gevonden of kunt u simpelweg de oplopende kosten niet meer voorzien, in deze gevallen is het een slimme keuze om uw huis in Gouda te verkopen. Door de verkoop van uw woning in Gouda maakt u meer kapitaal vrij voor een nieuwe investering, of kan u juist een potje opzij zetten voor later.

Bij ons kunt u uw huis snel tegen een eerlijke en marktconforme prijs verkopen. Binnen 1 dag kunt u van ons een serieus bod op uw woning in Gouda verwachten, zonder voorbehoud van financiering. De overdracht kan al binnen 1 week geregeld zijn, zodat u snel verder kan kijken naar het nieuwe hoofdstuk in uw leven.

5 voordelen van Zoons Vastgoed

U betaalt geen makelaarskosten
Wij betalen de overdrachtsbelasting en notariskosten
U bepaalt de voorwaarden en de overdrachtsdatum
Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
U heeft achteraf geen gedoe met de kopers


  ✓ U zit nergens aan vast
  ✓ Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
  ✓ U ontvangt geen nieuwsbrief

  Beleggingspand verkopen nederland

  Uw woning aan ons verkopen: snelheid en gemak

  Makelaarskosten voor de verkoop van uw woning in Gouda tikken snel aan, doorgaans betaalt u al 1 a 2% van de verkoopprijs van uw woning aan courtage. Wij vinden dit zonde.

  Wij bij Zoons Vastgoed zijn zeer bekend met de stand van de markt in Gouda en begrijpen wat de waarde is, daarom kunt u van ons altijd verwachten dat wij een serieus en marktconform bod doen op uw woning. Op deze manier kunt u zonder makelaar uw woning aan ons verkopen, en dit voor een betere opbrengst voor uzelf.

  Huis verkopen gouda 2

  Verruil uw woning in Gouda voor een nieuwe omgeving

  Gouda is een mooie stad met meerdere gezichten, een mooie geschiedenis en een bruisende stadskern. Voor velen is het een fijne woonomgeving, maar wellicht wilt u naar een drukkere stad of wilt u juist naar een kleinere kern verhuizen om de rust op te zoeken.

  Wij kopen uw woning graag op zodat u deze verhuisdroom waar kan maken. Als u uw huis aan ons verkoopt garanderen we dat u geen onnodig gedoe of stress ervaart, en dat u snel uw woning kan verkopen tegen een eerlijke prijs. Indien gewenst kunnen we u ook van dienst zijn bij het zoeken van uw nieuwe droomwoning.

  Huis verkopen gouda 2
  Woning verkopen in gouda<br />

  Soepel onderhandelen en flexibel in de overdracht

  Een akkoord over een eerlijke prijs voor uw woning is natuurlijk niet alles, ook moet er een akkoord bereikt worden over de overdrachtsdatum. Als u uw woning in Zuid-Holland aan ons verkoopt bieden wij veel zekerheid, wij zijn soepel in de onderhandelingen en zeer flexibel in het moment van de overdracht. Zo kan u gerust zijn en hoeft u zich geen zorgen te maken over of uw verkoopplannen door kunnen gaan.

  De bloeiende Goudse huizenmarkt

  Gouda is een van dé hardst groeiende kernen in de Randstad, met een uitstekende verbinding naar steden als Rotterdam, Utrecht en Den Haag en de alsmaar groeiende werkgelegenheid in de omgeving is uw woning in Gouda zeer gewild.

  Als u nu uw woning aan ons verkoopt pakt u uw winst op een zeer gunstig moment met onzekerheden over het rentebeleid en woningbouwvolumes op de horizon. Wij bieden u een eerlijke prijs, zo zijn we samen tevreden en kunt u met de gerealiseerde overwaarde een nieuwe investering doen. U blij, wij blij!

  U betaalt geen makelaarskosten, overdrachtsbelasting en notariskosten
  Wij kopen zowel leegstaande als verhuurde panden in heel Nederland
  Wij nemen de eventuele huurcontracten over
  Binnen 24 uur het hoogste bod op uw beleggingspand
  Onderhoud, juridische en fiscale zaken regelen wij voor u

  Wij hadden ons droomhuis gevonden maar moesten nog ons huidige huis heel snel verkopen. Uiteindelijk vonden wij de jongens van Zoons Vastgoed die ons huis snel en voor een goede prijs hebben gekocht.

  Alisha van de Velde

  Toen ik een nieuwe baan kreeg aangeboden in Limburg moest ik verhuizen en moest mijn woning snel verkocht worden. Ik belde met Zoons Vastgoed en kreeg de volgende dag al een bod. Binnen twee weken was alles geregeld.

  Arno Huisman

  De jongens van Zoons Vastgoed hebben ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons pand. Ze communiceerden duidelijk en de verkoop was snel afgerond.

  Martijn van Wijk

  beleggingspanden_vbo_makelaar
  beleggingspanden_vbo_makelaar
  beleggingspanden_vbo_makelaar

  In slechts 4 stappen uw woning verkocht.

   

  Meld uw woning aan.

  Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  U ontvangt een definitief voorstel.

  De koopakte wordt opgesteld. Gefeliciteerd met de verkoop!

   

  Neemt u liever direct contact op?

  Neem contact op met onze vastgoed adviseur
  Kenneth van der meer

  ☎   085 00 44 210
  ✉️  info@zoonsvastgoed.nl