Huis verkopen Almere

Wilt u snel uw huis in Almere verkopen, maar wel tegen een goede prijs? Vraag binnen 1 minuut een bod aan zonder voorbehoud van financiering.

Ontdek binnen 24 uur hoeveel uw huis in Almere waard is.

N
U zit nergens aan vast
N
Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
N
Vul het formulier in binnen 1 minuut
Geen makelaarskosten
Geen notariskosten
Geen ontbindende voorwaarden

Waarom uw huis in Almere verkopen?

U heeft een tweede woning, u heeft iets nieuws gevonden of u kunt simpelweg de torenhoge kosten niet meer betalen: dan kan het slim zijn uw woning in Almere te verkopen. Door verkoop van uw woning in Almere kunt u weer een nieuwe investering doen.

Bij ons kunt u snel uw woning verkopen tegen een marktconforme prijs. Wij doen binnen 24 uur een serieus bod zonder voorbehoud van financiering. De overdracht kan al binnen 1 week geregeld zijn.

5 voordelen van Zoons Vastgoed

U betaalt geen makelaarskosten
Wij betalen de overdrachtsbelasting en notariskosten
U bepaalt de voorwaarden en de overdrachtsdatum
Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
U heeft achteraf geen gedoe met de kopers


  ✓ U zit nergens aan vast
  ✓ Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
  ✓ U ontvangt geen nieuwsbrief

  Woning verkopen Almere (1)

  Uw woning aan ons verkopen: snelheid en gemak

  Hoewel u een makelaar kan laten bemiddelen bij de verkoop van uw woning in Almere. Dan streeft u wellicht naar het maximale bod op uw woning. Dat kan, maar levert vaak stress en zorgen op.

  Als u uw woning aan ons verkoopt kan het binnen 1 week geregeld zijn. En u kunt uiteindelijk dezelfde winst overhouden. U betaalt bij ons namelijk geen makelaars- en notariskosten. Zo bespaart u al snel duizenden euro’s.

  Belegginspand verkopen1

  Verkoop uw woning in Almere voor een nieuwe omgeving

  Almere is een bruisende stad in Flevoland, wellicht zoekt u een woning in een nieuwe omgeving in Nederland of zelfs in het buitenland. Wij kopen uw woning graag op, zodat u zo snel mogelijk kunt verhuizen naar een buurt die past bij uw nieuwe levensstijl. Zo heeft u geen gedoe, geen stress: wel snel uw woning verkocht tegen een prima prijs. En mocht het nodig zijn helpen wij ook bij het vinden van uw nieuwe droomwoning.

  Woning verkopen Almere (2)
  Woning verkopen in gouda

  Een goed bod zonder voorbehoud van financiering

  Als u zaken doet met Zoons Vastgoed dan gaat de verkoop vrijwel altijd door. Wij doen namelijk een goed bod zonder voorbehoud van financiering. U hoeft dus niet in de stress te zitten of de kopende partij de financiering wel rond kan krijgen.

  Wilt u snel en zorgeloos uw beleggingspand verkopen tegen een uitstekende prijs? Dan zijn wij uw betrouwbare partner. In de afgelopen jaren hebben we al honderden panden succesvol aangekocht.

  Soepele onderhandelingen en flexibiliteit

  Naast het eens worden over de prijs voor uw woning in Almere, moeten we het ook eens worden over de overdrachtsdatum. Wij stellen ons flexibel op, wij hebben namelijk weinig tot geen verplichtingen, dus passen we ons graag aan.

  Bij ons ervaart u rust, gemak en inlevingsvermogen, zodat u niet ineens een woning moet huren of ergens anders in moet trekken. Samen komen we tot een prettige overdrachtsdatum.

  U betaalt geen makelaarskosten, overdrachtsbelasting en notariskosten
  Wij kopen zowel leegstaande als verhuurde panden in heel Nederland
  Wij nemen de eventuele huurcontracten over
  Binnen 24 uur het hoogste bod op uw beleggingspand
  Onderhoud, juridische en fiscale zaken regelen wij voor u

  Wij hadden ons droomhuis gevonden maar moesten nog ons huidige huis heel snel verkopen. Uiteindelijk vonden wij de jongens van Zoons Vastgoed die ons huis snel en voor een goede prijs hebben gekocht.

  Alisha van de Velde

  Toen ik een nieuwe baan kreeg aangeboden in Limburg moest ik verhuizen en moest mijn woning snel verkocht worden. Ik belde met Zoons Vastgoed en kreeg de volgende dag al een bod. Binnen twee weken was alles geregeld.

  Arno Huisman

  De jongens van Zoons Vastgoed hebben ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons pand. Ze communiceerden duidelijk en de verkoop was snel afgerond.

  Martijn van Wijk

  beleggingspanden_vbo_makelaar
  beleggingspanden_vbo_makelaar
  beleggingspanden_vbo_makelaar

  In slechts 4 stappen uw woning verkocht.

   

  Meld uw woning aan.

  Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  U ontvangt een definitief voorstel.

  De koopakte wordt opgesteld. Gefeliciteerd met de verkoop!

   

  Neemt u liever direct contact op?

  Neem contact op met onze vastgoed adviseur
  Kenneth van der meer

  ☎   085 00 44 210
  ✉️  info@zoonsvastgoed.nl