Een huis verkopen aan een makelaar

Een huis verkopen aan een makelaar

U wilt graag uw huis verkopen en de eerste plek die u denkt is misschien wel een makelaar. Zit in u in de schulden, een relatiebreuk, dubbele lasten of andere omstandigheden waardoor u uw woning snel moet verkopen? Kunt u een makelaar gebruiken, maar is dat slim?

U zou het als eerste zelf kunnen doen. Op deze manier krijgt u het meeste geld uit voor de woning, echter brengt dit veel lasten met zich mee. Als eerste moet u alles gaan regelen, van de foto’s maken tot bezichtigingen en contracten maken. Dit proces kan gemakkelijk maanden duren, dus als u daarvoor de tijd heeft, adviseren wij u om het zelf te doen.

Voordelen huis verkopen aan een makelaar?

Het verkopen van een huis aan een makelaar heeft meerdere voordelen. Allereerst kan de verkoop van een huis sneller als u deze direct aan de makelaar verkoopt. Ook zullen er geen bezichtigingen zijn enkel de bezichtiging van de makelaar zelf. Vaak vermijd u dan ook de makelaarskosten ook al is dit niet gegarandeerd. Ook heeft u zekerheid dat de verkoop doorgaat. Dit betekent dat het direct verkopen van een woning aan een makelaar een hoop stress en tijd kan voorkomen.

Verkopen aan Zoons Vastgoed

U kunt ook uw woning verkopen aan een woningopkoper als Zoonsvastgoed. Zoons Vastgoed is een vastgoedbedrijf dat alle soorten woningen opkoopt door heel Nederland, dus ook uw woning. Als u heeft besloten om uw woning te verkopen kunt u een geheel gratis en vrijblijvend bod aanvragen. Wij zullen u een eerlijk bod geven dat conform is aan de huidige woningmarkt in uw regio. Verder garanderen wij dat de verkoop van uw woning zorgeloos en moeiteloos verloopt.

Meer over onze diensten

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of heeft u nog meer informatie nodig kunt u ons bellen op
085 00 44 210. Verder kunt u ook ons contact formulier invullen of een e-mail sturen naar info@zoonsvastgoed.nl

Rick Schoonderwoerd

Rick Schoonderwoerd

Vastgoed adviseur

Mijn naam is Rick Schoonderwoerd en betrokken bij de aan- en verkoop van zowel leegstaand of verhuurd vastgoed. Mijn expertise is vastgoed met achterstallig onderhoud.

Ik ben erkend lid van VBO makelaars.

 

Koopakte huis
VBO-makelaar-lidmaatschap
Flexibele verkoopvoorwaarden.
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico.
Geen onzekerheid en verkoop risico's. Direct verkocht.
Geen bezichtigingen of foto's op het internet.
Voor verkoop van alle soorten vastgoed. Naast woningen ook bedrijfspanden, beleggingspanden en ander soort vastgoed.

Vraag direct een vrijblijvend bod aan!


    ✓ U zit nergens aan vast
    ✓ Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
    ✓ U ontvangt geen nieuwsbrief