huis-verkopen-den-haag-zoons

JE HUIS SNEL ÉN SLIM VERKOPEN.
ZO GEREGELD!

Wij doen binnen 24 uur een bod!

JE HUIS SNEL ÉN SLIM VERKOPEN.
ZO GEREGELD!

Heb je een eigen huis en wil je dat snel en slim verkopen? Verkoop dan aan Zoons Vastgoed. Want wat je reden voor de verkoop ook is, wij kopen huizen en wij nemen je alle regelwerk, rompslomp en risico’s uit handen die bij de verkoop van je huis komen kijken. 


Dus of je nu snel wilt verkopen, omdat je verhuisplannen hebt, maar geen gedoe wilt hebben van de verkoop van je huidige woning. Of als er ingrijpende veranderingen in je leven zijn, zoals een scheiding, een overlijden, het verliezen van je baan door ontslag of plotselinge arbeidsongeschiktheid. Maar ook als je direct extra geld vrij moet maken, bijvoorbeeld wanneer je in geldnood raakt, door dubbele lasten, of een dreigende executieveiling.

 

In al deze gevallen en meer, biedt verkopen aan Zoons Vastgoed oplossing. Van bod tot overdacht kan het binnen één week geregeld worden. Meer weten, lees dan hieronder meer over alle mogelijkheden. Liever direct een bod op je huis ontvangen? Klik op de button en wij nemen contact met je op!

DIRECT VERKOPEN.
ZO SNEL KAN HET GAAN.


Als je je huis snel wilt verkopen, dan wil je ook echt snel kunnen schakelen. Dat is nu precies wat de experts van Zoons Vastgoed voor je doen. We komen langs, we taxeren je woning en doen direct een vrijblijvend bod. Spreekt dit bod je aan en wil je verkopen, dan pakken we direct door en gaan we over tot de aankoop van je woning. We hoeven dus geen foto’s te maken om te adverteren. We hoeven ook geen bezichtigingen te plannen, of actief op zoek te gaan naar een koper. Want wij kopen je huis! Dus stellen we de koopakte op, we tekenen die en we maken concrete afspraken, onder andere over de oplevering. Dan gaan we naar de notaris en als daar de koopakte gepasseerd is, heb jij je huis verkocht en je geld direct netto op je rekening.


OOK VERKOPEN EN TERUG HUREN?

REGEL HET MET ZOONS VASTGOED.


Wil je je huis verkopen en terughuren, zonder zorgen en zonder fiscale verrassingen of verborgen kosten achteraf? Maar wel met de zekerheid van een goed bod, een snelle en deskundige afhandeling én de kans om met meer financiële vrijheid gewoon in je huis te blijven wonen? Neem vrijblijvend contact op met Zoons Vastgoed en maak direct een afspraak. 


Heb je een eigen huis, dat inmiddels hypotheekvrij is, of waar veel overwaarde in zit? En zou je graag beschikken over het geld dat nu eigenlijk ‘vast zit’ in de stenen? Bij Zoons Vastgoed snappen we dat heel goed. Er zijn namelijk veel situaties te bedenken, waarin het prettig kan zijn om direct vrij over dit geld te kunnen beschikken. Bijvoorbeeld wanneer je voor een grote uitgave staat, omdat je huis aan verduurzaming toe is of omdat je een nieuwe auto op het oog hebt. Het kan ook zijn, dat je wilt gaan reizen of je kinderen wilt helpen bij de aankoop van hun eerste woning. Ook als je al met pensioen bent en simpelweg meer financiële armslag wilt hebben, om nog meer te genieten van je vrijheid. In al deze situaties en meer, kan het interessant zijn om je huis te verkopen en terug te huren. Dit is wel een kwestie van maatwerk, want geen situatie is hetzelfde. Wel kun je erop rekenen dat onze aanpak altijd gelijk is: we kijken naar je wensen en je mogelijkheden en maken met elkaar afspraken op maat, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. En wat verkopen en terughuren in jouw situatie kan opleveren. 


ERVEN EN VERKOPEN.

ZO GEREGELD.

Heb je een huis geërfd, dan krijg je met allerlei financiële zaken te maken. Zaken, waar je normaal gesproken niet vaak mee te maken krijgt. Zeker als je de woning snel en zonder al teveel kosten en kopzorgen wilt verkopen. Want je wilt natuurlijk voorkomen dat je voor de verkoop al erfbelasting moet betalen. Ook wil je zeker weten dat de woning bij verkoop genoeg opbrengt om de hypotheek af te lossen, als het huis nog niet hypotheekvrij is. En wat te denken van de maandlasten, die lopen gewoon door en moeten worden betaald. Kortom, een huis erven en verkopen moet snel en goed gebeuren. Op alle fronten. Daarom hebben we bij Zoons Vastgoed alle expertise in huis om je te hierbij snel en doeltreffend te helpen en alles rondom de verkoop van het geërfde huis voor je te regelen, ook fiscaal. 


Ook een geërfd huis verkopen? Verkoop direct aan Zoons Vastgoed.


Wil je huis uit de erfenis verkopen, zonder zorgen of fiscale verrassingen? Maar wel met de zekerheid van een goed bod, een snelle en deskundige afhandeling? Neem vrijblijvend contact op met Zoons Vastgoed en maak direct een afspraak. 


VERHUURD HUIS VERKOPEN.

ZO KAN HET.

Heb je een huis dat verhuurd wordt, dan is het niet nog zo makkelijk om het te verkopen. Het mag natuurlijk wel, wettelijk gezien. Want bij verkoop gaat de huurovereenkomst gewoon mee naar de nieuwe eigenaar. Maar het vinden van een koper, dat wil nog wel eens uitdagend zijn. Zo kunt u de woning niet zomaar op verkoopsites plaatsen, in verband met de privacy van de huurders. Ook is het niet altijd makkelijk om bezichtigingen te plannen. Kortom, makelaars staan er niet om te springen. En toch is het heel goed mogelijk, dat je je verhuurde huis wel wilt verkopen. Juist dan is het slim om direct te verkopen aan Zoons Vastgoed. Want wij nemen je verhuurde huis graag over, ongeacht de inhoud of het termijn van de huurovereenkomst 


Ook een verhuurd huis verkopen? Verkoop direct aan Zoons Vastgoed.


Wil je ook een verhuurd huis verkopen, zonder zorgen of fiscale verrassingen? Maar wel met de zekerheid van een goed bod, een snelle en deskundige afhandeling? Neem vrijblijvend contact op met Zoons Vastgoed en maak direct een afspraak. 

7 zekerheden van zoonsvastgoed

DE ZEVEN ZEKERHEDEN

VAN ZOONS VASTGOED! 

1.   WE WERKEN ONGEKEND SNEL

Binnen 24 uur een goed bod, overdracht kan al binnen 1 week.

2.   WE MAKEN HET JE MAKKELIJK

Direct verkopen, zonder bezichtigingen of open huizen.

3.   WE HELPEN JE KOSTEN BESPAREN

Betrouwbare afwikkeling, zonder dure makelaarskosten of advertentiekosten.

4.   WE ZIJN HEEL FLEXIBEL 

We kopen alle huizen en slechte staat van onderhoud is geen probleem!

5.   WE ZIJN THUIS IN DE REGIO

We kennen de woningmarkt in en om Den Haag als geen ander.

6.   WE DENKEN ECHT MET JE MEE

Verkoop zoals jij dat wilt, verhuis wanneer jij wilt én voorkom zelfs dubbele lasten.

7.   WE BIEDEN 100% FINANCIËLE ZEKERHEID 

Verkoop zonder voorbehoud en ontvang het geld direct netto op je rekening.

GRATIS WAARDEBEPALING.

ZO GEDAAN.

Overweeg je je huis snel en slim te verkopen en wil je weten wat je huis nu waard is? De afgelopen jaren zijn de meeste woningen flink in waarde gestegen. Daarom is het goed om te vertrouwen op de deskundige blik van de specialisten van Zoons Vastgoed. We zijn altijd bereid om op basis van uitgebreid marktonderzoek een gratis inschatting te geven van wat je huis bij verkoop zou kunnen opbrengen. En als je je in die eerste globale indicatie kunt vinden, dan komen we graag langs voor een meer nauwkeurige waardebepaling. Wil je op basis daarvan echt verkopen? Dan doen we graag meteen een goed bod. Want: wij kopen huizen! Dus als je je kunt vinden in het bod dat wij direct vrijblijvend doen, dan kunnen we ook echt direct zaken doen. Zonder onnodige hoge makelaarskosten of andere kosten die bij de verkoop van je woning komen kijken.  Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.