Verhuurd huis verkopen aan een investeerder

Verhuurd huis verkopen aan een investeerder

Heeft u een huis met huurder(s) erin? Zoons vastgoed is een aankoop makelaar die zelf verhuurd en leegstaand vastgoed aankoopt door heel Nederland. Een verhuurd huis verkopen via Funda is niet makkelijke. Dit komt doordat huurders veel rechten hebben en een huurcontract niet zomaar opgezegd kan worden. U krijgt dus als verhuurder te maken met veel wet- en regelgeving. In de meeste gevallen wordt een verhuurd huis dan ook aan een investeerder verkocht inclusief het huidige huurcontract.

Dit is voor u als verhuurder fijn, omdat het onderhoud en alle juridische- en fiscale zaken door ons worden overgenomen en uw huurder is verzekerd van een stabiele woonsituatie.

Het beste bod op uw verhuurde huis.

Elke investeerder wilt een goed rendement hebben op zijn geld. Wij begrijpen dit en hebben hierdoor een lange beleggingshorizon van 20 tot 30 jaar op onze vastgoedportefeuilles. Hierdoor kunnen wij u een hoog bod geven op uw verhuurde vastgoed. In de huidige tijd is een rendement van minimaal 7 tot 8% op geleend of geïnvesteerd geld een veel gehoorde eis vanuit beleggersland. Omdat wij weten dat een netto start rendement (NAR) van 7% of meer vaak niet haalbaar is streven wij naar een NAR van 5,3%. Hierdoor bent u verzekerd van een goed bod op uw verhuurde huis en gaan alle risico’s na overdracht direct over op ons.

Onze vastgoedadviseurs staan u graag te woord om samen te kijken wat de beste optie voor u is.

Verhuurd vastgoed verkocht en opnieuw investeren?

Zoals bij vele bekend wordt het steeds lastiger om uw geld veilig weg te zetten op de bank of worden er lage rentes uitgekeerd dat het in de meeste gevallen geld kost om vermogend te zijn. Zoons Vastgoed heeft hiervoor een mooi concept ontwikkeld. Wij nemen uw vastgoed over en u belegt uw vrijgekomen geld tegen 7% rente bij ons terug.

Wat krijgt u van ons? 7% rente op jaarbasis, beleggen zonder risico, pand recht (zwaarste recht) en een duidelijk en juridisch dicht getimmerd contract. U loopt dus nul risico.

Interesse? Neem eens contact met ons op en onze beleggingsadviseurs staan u graag te wordt.

Rick Schoonderwoerd

Rick Schoonderwoerd

Vastgoed adviseur

Mijn naam is Rick Schoonderwoerd en betrokken bij de aan- en verkoop van zowel leegstaand of verhuurd vastgoed. Mijn expertise is vastgoed met achterstallig onderhoud.

Ik ben erkend lid van VBO makelaars.

 

Koopakte huis
VBO-makelaar-lidmaatschap
Flexibele verkoopvoorwaarden.
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico.
Geen onzekerheid en verkoop risico's. Direct verkocht.
Geen bezichtigingen of foto's op het internet.
Voor verkoop van alle soorten vastgoed. Naast woningen ook bedrijfspanden, beleggingspanden en ander soort vastgoed.

Vraag direct een vrijblijvend bod aan!


    ✓ U zit nergens aan vast
    ✓ Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
    ✓ U ontvangt geen nieuwsbrief