Zoekt u een makelaar in Zoetermeer?

Makelaar in Zoetermeer

Zoekt u een passende makelaar in Zoetermeer? Wij zullen uitleggen hoe u het beste een passende makelaar kan vinden en waar u op moet letten bij het kiezen.

Waar moet je op letten bij een makelaar in Zoetermeer?

Als u heeft besloten om gebruik te maken van een makelaar zijn er enkele factoren waar u op moet letten. Allereerst is het noodzakelijk om recessies van meerdere makelaars  te bekijken en degene uit te sluiten die niet met u past. Vervolgens is het slim om in gesprek te gaan met meerdere makelaars om te zien welke het beste bij u past. Uiteindelijk kunt u gaan onderhandelen met de makelaar over de kosten.

Wat kost een makelaar in Zoetermeer?

Makelaars kunnen best wel wat kosten. Bijna alle makelaars vragen voor courtage en opstartkosten. De opstartkosten kunnen best wel variëren maar meestal liggen ze tussen de €300 en €700. Dan moet er nog courtage betaald worden. Deze ligt vrijwel altijd tussen de 1% en 1.5% en met een gemiddelde huisprijs van €365,000 betaald u zo’n €5,475 aan alleen al courtage. Samen met de opstartkosten kan dit wel €6,175 kosten aan alleen de makelaar.

Hoelang duurt de verkoop van een woning in Zoetermeer?

De verkooptijd van een woning in Zoetermeer kan sterk verschillen per wijk. Op dit moment is de gemiddelde verkooptijd van heel Zoetermeer ongeveer 26 dagen. Natuurlijk zal het langer duren als het huis een bouwval is en korter als het in perfecte staat is.

Waarom zou u uw huis aan Zoons Vastgoed verkopen?

Als u het niet ziet zitten om uw huis bij een makelaar te verkopen is er ook nog een andere optie. U kunt uw woning verkopen aan een vastgoed opkoper als Zoons Vastgoed. Enkele voordelen van een vastgoed opkoper is dat u geen makelaarskosten heeft. Dit betekent dat de opstartkosten en de courtage komt te vervallen, dit is mogelijk, omdat wij geen gebruik maken van een makelaar. U kunt nu al een gratis en geheel vrijblijvend bod aanvragen en binnen enkele dagen zullen wij u een bod geven die conform is aan de huizenmarkt bij u in de regio.

Meer over onze diensten

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of heeft u nog meer informatie nodig kunt u ons bellen op
085 00 44 210. Verder kunt u ook ons contact formulier invullen of een e-mail sturen naar info@zoonsvastgoed.nl

Rick Schoonderwoerd

Rick Schoonderwoerd

Vastgoed adviseur

Mijn naam is Rick Schoonderwoerd en betrokken bij de aan- en verkoop van zowel leegstaand of verhuurd vastgoed. Mijn expertise is vastgoed met achterstallig onderhoud.

Ik ben erkend lid van VBO makelaars.

 

Koopakte huis
VBO-makelaar-lidmaatschap
Flexibele verkoopvoorwaarden.
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico.
Geen onzekerheid en verkoop risico's. Direct verkocht.
Geen bezichtigingen of foto's op het internet.
Voor verkoop van alle soorten vastgoed. Naast woningen ook bedrijfspanden, beleggingspanden en ander soort vastgoed.

Vraag direct een vrijblijvend bod aan!


    ✓ U zit nergens aan vast
    ✓ Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
    ✓ U ontvangt geen nieuwsbrief