Zoekt u een makelaar in Gouda?

Makelaar in Gouda

Denkt u erover om een huis te kopen of verkopen in Gouda? Dan bent u hier bij het juiste adres. Wij vertellen u waarop u moeten letten bij het kiezen van een makelaar.

Waar moet je op letten bij een makelaar in Gouda?

Er zijn enkele factoren waar u zeker rekening mee moet houden met bij het kopen of verkopen van een woning. Allereerst zijn het de recensies van de makelaars, het is heel belangrijk om een goede makelaar te kiezen die bij u past. Vervolgens is het van belang om meet de verschillende makelaars te gaan praten om de juiste te kunnen kiezen. Uiteindelijk wanneer u enkele makelaars heeft die god bij u passen is het tijd om te onderhandelen over de kosten.

Wat kost een makelaar in Gouda?

Als u gebruik maakt van een makelaar kost dat natuurlijk geld. U moet namelijk opstartkosten en courtage gaan betalen. De opstartkosten liggen meestal tussen de €300 en €700 euro. De courtage ligt niet vast, hier kan over onderhandeld worden. Meestal ligt de courtage tussen de 1% en 1.5%. Als wij de gemiddelde woningprijs in Gouda van €325,000 hanteren betaald u €4,875. Dit betekent dat de totale kosten tot wel €5,575 kunnen lopen voor een woning van €325,000.

Hoelang duurt de verkoop van een woning in Gouda?

De verkooptijd van een woning in Gouda kan sterk verschillen per wijk. Op dit moment is de gemiddelde verkooptijd van heel Gouda ongeveer 24 dagen. Natuurlijk zal het langer duren als het huis een bouwval is en korter als het in perfecte staat is.

Waarom zou u uw huis aan Zoons Vastgoed verkopen?

Er is namelijk nog een andere mogelijkheid om uw huis te verkopen. U kunt namelijk uw huis verkopen aan een vastgoed opkoper als Zoons Vastgoed. Enkele voordelen van een vastgoed opkoper zijn dat u geen makelaarskosten heeft. Dit betekent dat de opstartkosten en de courtage komt te vervallen, dit is mogelijk omdat wij geen gebruik maken van makelaars. Als u dan een gratis bod aanvraagt ontvangt u binnen enkele dagen een geheel vrijblijvend die conform is aan de huizenmarkt in Gouda. Natuurlijk zorgen wij ervoor de het verkoop proces moeiteloos en zorgeloos verloopt.

Meer over onze diensten

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of heeft u nog meer informatie nodig kunt u ons bellen op
085 00 44 210. Verder kunt u ook ons contact formulier invullen of een e-mail sturen naar info@zoonsvastgoed.nl

Rick Schoonderwoerd

Rick Schoonderwoerd

Vastgoed adviseur

Mijn naam is Rick Schoonderwoerd en betrokken bij de aan- en verkoop van zowel leegstaand of verhuurd vastgoed. Mijn expertise is vastgoed met achterstallig onderhoud.

Ik ben erkend lid van VBO makelaars.

 

Koopakte huis
VBO-makelaar-lidmaatschap
Flexibele verkoopvoorwaarden.
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico.
Geen onzekerheid en verkoop risico's. Direct verkocht.
Geen bezichtigingen of foto's op het internet.
Voor verkoop van alle soorten vastgoed. Naast woningen ook bedrijfspanden, beleggingspanden en ander soort vastgoed.

Vraag direct een vrijblijvend bod aan!


    ✓ U zit nergens aan vast
    ✓ Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
    ✓ U ontvangt geen nieuwsbrief