Huis verkopen? ZO GEREGELD!

Wij doen binnen 24 uur een bod!

Huis verkopen aan Zoons Vastgoed: 

Direct en zonder voorbehoud!

Het verkopen van je woning kan een uitdaging zijn. Hoe weet je zeker dat je de juiste prijs krijgt en waar moet je allemaal rekening mee houden? Bij Zoons Vastgoed maken we dat proces zo makkelijk mogelijk. Wil je jouw huis verkopen in en gegarandeerd de beste prijs ontvangen? In deze knotsgekke woningmarkt is dat afhankelijk van verschillende factoren. Zoons Vastgoed koopt huizen van particulieren, en garandeert binnen 24 uur een uitstekend bod. Zo kan je onbezorgd op zoek naar een nieuwe woning en direct schakelen. Wel zo prettig.

Snel huis verkopen

Je bent ongetwijfeld benieuwd hoe je de kosten voor het verkopen van een woning zo laag mogelijk kunt houden. Wij snappen dat. Bij Zoons Vastgoed betaal je daarom geen verkoopkosten en bij een eventuele verkoop ontvang je zonder voorbehoud het geld op je rekening. Dat geeft jou de financiële ruimte om snel te kunnen bieden op je beoogde droomhuis. Wij doen binnen 24 uur een goed bod op je woning, en beperken de kosten die normaal gesproken van toepassing zijn op de verkoop van een woning. Geen verrassingen, een directe garantie van een goed bod en het geld direct beschikbaar op je bankrekening. Dat is waar we het bij Zoons Vastgoed voor doen.  

Ben je jouw absolute droomhuis tegengekomen op internet, en wil je het hele traject voor het verkopen van je huidige woning overslaan? Ontvang binnen 24 uur een uitstekend bod op je woning, zodat je precies weet welke financiële ruimte je hebt. Neem contact op met Zoons Vastgoed en zet alles direct in beweging.

7 zekerheden van zoonsvastgoed

DE ZEVEN ZEKERHEDEN

VAN ZOONS VASTGOED! 

1.   WE WERKEN ONGEKEND SNEL

Binnen 24 uur een goed bod, overdracht kan al binnen 1 week.

2.   WE MAKEN HET JE MAKKELIJK

Direct verkopen, zonder bezichtigingen of open huizen.

3.   WE HELPEN JE KOSTEN BESPAREN

Betrouwbare afwikkeling, zonder dure makelaarskosten of advertentiekosten.

4.   WE ZIJN HEEL FLEXIBEL 

We kopen alle huizen en slechte staat van onderhoud is geen probleem!

5.   WE ZIJN THUIS IN DE REGIO

We kennen de woningmarkt in en om Den Haag als geen ander.

6.   WE DENKEN ECHT MET JE MEE

Verkoop zoals jij dat wilt, verhuis wanneer jij wilt én voorkom zelfs dubbele lasten.

7.   WE BIEDEN 100% FINANCIËLE ZEKERHEID 

Verkoop zonder voorbehoud en ontvang het geld direct netto op je rekening.

huis-verkopen-bij-de-notaris

Vrijblijvend contact

Je huis verkopen? We helpen je graag!

Ja, doe een bod! Ben je jouw absolute droomhuis tegengekomen op internet, en wil je het hele traject voor het verkopen van je huidige woning overslaan? Ontvang binnen 24 uur een uitstekend bod op je woning, zodat je precies weet welke financiële ruimte je hebt. Neem contact op met Zoons Vastgoed en zet alles direct in beweging.