Beleggingspand verkopen

Wilt u snel uw leegstaande of verhuurde beleggingspand verkopen tegen de hoogste prijs? Vraag een vrijblijvend informatie gesprek aan.

Ontdek binnen 24 uur wat de mogelijkheden zijn voor uw beleggingspand.

N
U zit nergens aan vast
N
Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om
N
Vul het formulier in binnen 1 minuut
Geen makelaarskosten
Geen notariskosten
Geen ontbindende voorwaarden

Uw beleggingspand binnen 24 uur verkocht

Het klinkt misschien gek, maar soms kunt u maar beter van uw beleggingspand af zijn. De huurders of het pand zelf kunnen u veel stress opleveren. Wij doen een serieus bod op uw beleggingspand binnen 24 uur.

U hoeft dus niet te wachten op een makelaar, of het moment dat de makelaar ‘eindelijk’ de juiste kopers heeft gevonden. Via Zoons Vastgoed kunt u uw beleggingspand morgen al verkocht hebben, en zelfs zonder in te leveren op de verkoopprijs.

5 voordelen van Zoons Vastgoed

U betaalt geen makelaarskosten
Wij betalen de overdrachtsbelasting en notariskosten
U bepaalt de voorwaarden en de overdrachtsdatum
Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
U heeft achteraf geen gedoe met de kopers

    Vraag een informatie gesprek aan

  Beleggingspand verkopen nederland

  U betaalt geen makelaarskosten, overdrachtsbelasting en notariskosten

  Uw beleggingspand verkopen? Bij Zoons Vastgoed betaalt u geen makelaarskosten, overdrachtsbelasting en notariskosten. Die kosten nemen wij voor onze rekening. Hierdoor bespaart u al snel duizenden euro’s.

  Ook het onderhoud, juridische en fiscale zaken nemen we voor u uit handen. Kortom: we maken het u zo aangenaam mogelijk. Zo verzekeren we u van een gunstige situatie, zodat u snel weer een nieuw huis kunt kopen of huren.

  Belegginspand verkopen1

  Wij kopen zowel leegstaande als verhuurde panden in heel Nederland

  Als u op korte termijn uw beleggingspand wil verkopen, dan kunt u dit het beste aan een belegger zoals Zoons Vastgoed doen. Wij kopen zowel leegstaande als verhuurde panden. Is uw beleggingspand verhuurd, dan kunnen we het huidige huurcontract overnemen. In dit geval wisselt het pand alleen van eigenaar. 

  Bijkomend voordeel is dat u direct contact met ons heeft, zonder tussenpersonen die geld op uw beleggingspand willen verdienen. En dankzij onze flexibele verkoopvoorwaarden bepaalt u zelf de overdrachtsdatum.

  beleggingspand verkopen

  Een goed bod zonder voorbehoud van financiering  

  Als u zaken doet met Zoons Vastgoed dan gaat de verkoop vrijwel altijd door. Wij doen namelijk een goed bod zonder voorbehoud van financiering. U hoeft dus niet in de stress te zitten of de kopende partij de financiering wel rond kan krijgen.

  Wilt u snel en zorgeloos uw beleggingspand verkopen tegen een uitstekende prijs? Dan zijn wij uw betrouwbare partner. In de afgelopen jaren hebben we al honderden panden succesvol aangekocht.

  Geen problemen achteraf met de kopers

  Als u via een makelaar uw beleggingspand verkoopt, dan weet u vaak niet wie de kopers zijn. Dat kan na het verkopen van uw beleggingspand vervelende gevolgen hebben.

  De kopers komen naderhand bij u terug over verborgen gebreken, lekkages of andere problemen in de woning. Daar zit u niet op te wachten als u het beleggingspand al lang en breed verkocht heeft.

  Wilt u dit risico vermijden? Wij nemen alle verborgen gebreken voor ons risico.

  U betaalt geen makelaarskosten, overdrachtsbelasting en notariskosten
  Wij kopen zowel leegstaande als verhuurde panden in heel Nederland
  Wij nemen de eventuele huurcontracten over
  Binnen 24 uur het hoogste bod op uw beleggingspand
  Onderhoud, juridische en fiscale zaken regelen wij voor u

  Wij hadden ons droomhuis gevonden maar moesten nog ons huidige huis heel snel verkopen. Uiteindelijk vonden wij de jongens van Zoons Vastgoed die ons huis snel en voor een goede prijs hebben gekocht.

  Alisha van de Velde

  Toen ik een nieuwe baan kreeg aangeboden in Limburg moest ik verhuizen en moest mijn woning snel verkocht worden. Ik belde met Zoons Vastgoed en kreeg de volgende dag al een bod. Binnen twee weken was alles geregeld.

  Arno Huisman

  De jongens van Zoons Vastgoed hebben ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons pand. Ze communiceerden duidelijk en de verkoop was snel afgerond.

  Martijn van Wijk

  beleggingspanden_vbo_makelaar
  beleggingspanden_vbo_makelaar
  beleggingspanden_vbo_makelaar

  In slechts 4 stappen uw woning verkocht.

   

  Meld uw woning aan.

  Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

  U ontvangt een definitief voorstel.

  De koopakte wordt opgesteld. Gefeliciteerd met de verkoop!

   

  Neemt u liever direct contact op?

  Neem contact op met onze vastgoed adviseur
  Kenneth van der meer

  ☎   085 00 44 210
  ✉️  info@zoonsvastgoed.nl